loading

Abell Telsiz Tamiri

01-12-2020 07:15    82

Abell Telsiz Tamiri 

Abell telsiz tamiri için taleplerinizi iletebilir ve teknik destek alabilirsiniz. Kullanıma bağlı ve dış etkenler nedeniyle oluşan sorunlarda çözüm sunuyoruz.

Telsizleri Kullanırken Tanımanın Önemi

Arıza oluşan teknik durumlarda genellikle etkili ve sağlıklı telsiz haberleşmesi yapma amacının dışına çıkan bazı haller vardır. Telsizlerde ve aslında genel elektronik aletlerde kullanılan cihazları ve bunların teknik özelliklerini baştan öğrenmek son derece önemlidir. Teknik servisimize başvuru yapan birçok kişide sık rastlanan durum, cihazı tanımadan ve gelişigüzel şekilde kullanım yapan kişilerdir. Telsiz iş ortamlarında daha fazla kullanıldığı için başlangıç aşamasında bu cihazla alakalı eğitimler verilmelidir.

Yapılan başlangıç eğitimlerinde cihazın kılavuzu incelenmeli ve neden nasıl bir kullanım olacağı belirtilmelidir. Telsiz bölümlerinin iyi tanınması, kullanıcıların kendilerini daha rahat ve konforlu hissetmesini sağlar. Tamir işlemlerinin oluşmaması adına hangi parçanın ne işe yaradığını öğrenilmeli ve zorlayıcı müdahalelerden kaçınmalısınız.

Telsizin bütün bölümlerini çok iyi kullanmanız Abell telsiz tamiri hiç yapılmayacak demek değildir. Çünkü kontrol dışı bir şekilde işlem de oluşabilir. Dış etkenler, cihazın kendi yapısına bağlı durumlar, ortam koşulları, dikkatsizlik gibi çok sayıda detay oluşabilir.

Telsizlerde Zorlama Kaynaklı Arızalar

Telsizlerde zorlama kaynaklı arızalar oluşabilir. Bu açıdan hiçbir şey zorlayarak takılmamalı veya tersine çıkarılmamalı, cihazın bölümlerine elleme yapılmamamladır. Zorlamadan ötürü oluşan arızalarda temas durumu bırakılarak teknik destek talep edilmelidir.

Telsiz ve Sıvı Bulaşması Durumu

Her tür telsiz ve sıvı bulaşması durumu arıza nedenleri olarak sıkça karşılaşılan bir detaydır. Sıvı türleri ne olursa olsun telsizlerden uzak tutulmalıdır. Örneğin telsizi temizlemeye çalışırken nemliden kuruya dönük bir özel madde ile temizlemelisiniz. Aynı mantıkla cihazın aksamasına neden olabilecek diğer toz, çamur, vb. pisliklerden de uzak tutulmalıdır. Bu detaylar cihazın anında iç sisteminde bağlantı yerlerinde sorunlara neden olması anlamına gelir. Fakat ortam nedeniyle bu detaylar görülüyorsa da erken çözüm için çalışmalar yapılabilir.

Darbeler Kaynaklı Telsiz Sorunları

Bir telsizin darbe almasının türlü nedenleri olabilir. Telsiz arıza çözüm işlemleri için darbe alan bölgede ezilme olup olmadığı ve diğer alanlara nasıl bir etki yapıp yapmadığına bakılır. Darbe alan telsizde iç yapı zarar görebileceği gibi dış yapının düğme, ses iletisi yapan kısımları,  zarar görebilir. Darbe alan bölümde bazen kolayca çözümler bulunurken bazen de zor ve yedek parça değişimi gerektiren haller olabilir.

Antensiz Telsiz Kullanımı

Kullanmakta olduğunuz telsizin antensiz şekilde devamlı olarak sürdürülmesi sorunlara neden olabilir. Anten telsizin en önemli bağlantı bölümüdür ve aksi halde istenen kapasiteye ulaşılamadan yeni sorunlar görülebilir.  Asla antensiz çalıştırılmaması gereken durumlar eğer kontrol dışı şekilde aksini gösteriyorsa bu halde arızalarda çözümler sunuyoruz. Telsiz kullanım avantajlarınızın yeniden sürmesi için firmamıza taleplerinizi gönderebilirsiniz.

Telsizin Nasıl Taşındığı ve Önemi

Asla anteninden tutarak taşınmaması gereken telsizler arızalanırsa temassızlık sorunları ve bağlantı aksaması teknik arızalarıyla görülebilir. Telsiz bağlantı kısımlarında yeniden onarım bağlantı işlemleri gerçekleşir ve teknik çözümler elde edilmiş olur.  Telsizlerin en önemli kısmı olan bu bağlantı dağıtıcı bölümü sizin kullanımınızla doğrudan etkileşime girer. Yeni sorunların oluşmaması için teknik anlamda telsiz yapısının iç ve dış bölümlerinin daha büyük sorunlar meydana gelmeden teknik servisle engellenmesi gerekir.

 Telsiz Onarım Ücretlerinde Uygun Fiyatlar

Firma olarak tüm telsiz onarım ücretlerinde birbirinden özel çözüm ve bütçeye uygun fiyatlarla hareket ediyoruz. Telsiz arıza çözüm fiyatlar konusunda firmamıza doğrudan ulaşarak net bilgi alabilirsiniz. Arıza detaylarını ayrıntılı şekilde ekibimize aktarmalı ve nasıl bir işlem olacağı konusunda bilgi almalısınız.