loading

Belfone Telsiz Tamiri

07-12-2020 12:13    422

Belfone Telsiz Tamiri 

Belfone telsiz tamiri  bakım onarım işlemleri konusunda sık rastlanan sorunlar ve çözüm yolları ile sizlere destek sunmaktayız.

Telsizde Sağlıklı Haberleşme Yapılamaması

Telsizde karşı tarafa ses gitmesi ve oradan ses gelmesinin sağlıklı olması için pürüzsüz ses akışı gerekir. Eğer iyi bir şekilde haberleşme etkisi yoksa teknik açıdan sorun var demektir. Bulunduğunuz konumu değiştirmeyi deneyerek ses akışının sorunsuz şekilde devam etmesini amaçlamalısınız.

Bütün bağlantıları düzgün olan araçlarda teknik açıdan düzenleme gerekmez, fakat telsiz bağlantısında bazı sorunlar varsa düzgün çalışıyor diye bildiğiniz cihaz düzgün çalışmıyorsa açma kapama yaparak ilerleme kaydetmeye çalışın. Bir sonuç alamıyorsanız firmamızdan teknik destek alabilirsiniz. Belfone telsiz tamiri ekibimiz gereken işlemleri yerine getirecektir.

Cihazın Belirli Aralıklarla Bakımı

Kullandığınız telsiz cihazının kullanım alanlarında uzun süre boyunca amaca uygun kullanımı dışında onarım bakım kontrollerinin yapılması için firmamıza başvuru yapabilirsiniz. Örneğin kamp alanındaysanız, inşaat merkezlerindeyseniz, büyük alanlarda ve maden gibi yerlerde telsiz kullanıyorsanız bu gibi hallerde rutin ses bağlantı kontrolleri yapılmalıdır. 

Cihaz kontrolleri gerçekleşirken ayarının yanlışlıkla kısılması gibi basit sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Bu nedenle önce kendiniz açma kapama düğmelerini kullanabilirsiniz.

Batarya dolu olup olmadığını kontrol ederek şarj işlemlerinin tam olmasına önem verin. Bunun nedeni bataryanın kendi yapısının artık şarj olmaz hale gelmesi teknik destek gerektirir ve değişim için başvurularınızı yapabilirsiniz.

Frekans Sorunları

Doğru kanal frekans işlemleri telsiz cihazınızın ayarlanmasındaki detaylar açısından önem demektir. Kanal frekans özelliğinin haberleşmede sorunsuz normal biçimde olması gerekir. Normal kanalda olmanıza rağmen yine de frekans açısından sorun varsa bu durumda teknik ekibimize başvuru yapabilirsiniz.  Geniş arazi çalışması sırasında kanaldan haberleşme yapılması istendiğinde bu tür aksamaların acile çözüme ulaşması son derece önemlidir.  

Teknik Açıdan Telsiz Sorunları Çözüm Süreci

Telsiz sorunlarının teknik açıdan çözüm sürecinde son derece önemlidir.  Kullanılan cihaz yapılarının model marka özelliklerine göre teknik değerlendirmeler yapılır.

Tüketim yaptığınız bir ürünün sorunla karşılaşması halinde ortaya çözüm gereken ek durumlar çıkacaktır.   Telsiz kullanımında sorun olmaması ve karşılaşılan sorunların kolayca karşılanması adına geniş kapsamda çözümler elde edilmelidir. Size bu anlamda kurumsal alt yapı açısından hızlı bir işlem zemini sunuyoruz. Teknik telsiz arıza çözüm sağlayan firmamızda uzman ekiple marka ve modeldeki soruna özel çözümler sağlamaktayız.

Yeni Telsiz Bataryası

Telsiz bakım onarım firmamızda yeni telsiz batarya hizmetleri vermekteyiz. Değişimi gereken telsiz batarya aküsüyle alakalı olarak farklı modellerdeki cihaz güç kaynaklarından faydalanabilirsiniz.

Yeni aldığınız batarya için firmamızdan gelen kullanım taleplerinizi iyi değerlendirmelisiniz.  Bazı önemli ayrıntılar sıralanırsa:

Bataryanın kullanım ömrünü uzun tutmak için ses kullanımı ortama göre yeterli ayarlanmalıdır. Asgari seviyede açılması son derece önemlidir. Düşük güç kullanımı da en önemli tasarruf ayrıntılarından biridir. Yüksek konuma alınmaması haberleşmeyi yürütmek istediğiniz alanlarda sağlıklı iletişimin sürekli devamında etkilidir.

Batarya değil de frekansla alakalı sorunlarda yüksek bir yere çıkarak sağlıklı bir iletişim kurmanız mümkün olabilir. Bulunduğunuz ortamda farklı çözüm yollarını da deneyerek işlem yapmalısınız.

Telsiz kullanımları acil durumlar için önemli bir malzemedir. Telsiz kullanımında alakasız konuşmalardan kaçınmak önemlidir. Frekansı lüzumsuz yere işgal etmeden batarya veriminin artması ve işlevsel açıdan da artılar demektir. Başkalarının bataryalarını tüketmeniz de acil durumlarda sorunlara neden olabilecektir.

Telsizden Pıh Pıh Sesi Çözüm

Ses sinyalinin zayıf olması halinde pıh pıh sesi sıkça görülen bir durumdur. Ortamın koşulları nedeniyle bu sorun yaşandığında krizi atlatmak için evet hayır gibi mesajlarla sorun çözülene kadar işlem yapabilirsiniz. Telsiz teknik servis firmamıza başvuru yapabilirsiniz.