loading

Midland Telsiz Tamiri

27-11-2020 11:34    596

Midland Telsiz Tamiri 

Midland telsiz tamiri  birçok çözümle beraber avantajlı ekonomik açıdan uygun seçeneklerle size sunulmaktadır.

Telsiz Susturma Ayarı Çalışmıyorsa

Telsizlerin kendi içinde sorun kaynakları çok fazla olabilir. Temel amaç ses almak ve göndermek olduğu için susturma ayarında bazı arızlarda teknik çözümler sağlamaktayız. Susturma ayarı olarak da bilinen bu kısım, basma ya da çevirmeli şekilde olabilir ve mekanizmada arıza olunca istenen ses ayarı sağlanamamış olur.

Ortam gürültüsü olan yerlerde ses çıkmamış gibi göründüğünden öncelikle bu arıza olarak algılanmamalıdır. Fakat sessiz bir ortamda sesi açmanıza rağmen yine de beklenen ileti gönderilemiyorsa, cihazda arıza var demektir. Düğme ayarı düşürülünce ve yükseltilince sesin ayarlamasını yapan mekanizmada sorun oluşmuş anlamına gelir.

Mikrofon Ve Kulaklık Arızaları Oluşmaması 

Firmamız bünyesinde Midland telsiz tamiri  kapsamı mikrofon ve kulaklık açısından meydana gelen arızalarda ideal hizmetler sağlamaktadır. Öncelikle telsize yapılan dış etken müdahaleleri bu kapsamda önem kazanır. Kulaklık ve mikrofonda oluşan arızlar kendini hemen belli eden bir özelliktedir. Bu nedenle akü ömrünü de etkileyen teknik arızaların acilen engellenmesi gerekir.

Mikrofon ve kulaklık kullanılması esnasında telsiz malzemelerdeki kullanım artıları ve diğer bölümler açısından teknik servisimizden bilgi alabilirsiniz. Hem tamir bakım hem de diğer işlemler konusunda ayrıca avantajlar sağlanabilir.

Dahili ve harici şekilde kullanılan bu bölümlerde gereksiz yere bağırarak konuşuyorsanız seste çatlama ve pürüzler var anlamına gelebilir. Yani sadece ses gelip gitmemesi değil ayrıca pürüzlü teknik kullanımlar da gündeme gelecektir. Telsiz sinyal zayıflığından dolayı sorunlar yaşandığında teknik ekibimiz gereken müdahaleleri en hızlı şekilde yerine getirecektir. Normal bir ses tonuyla tane tane konuşma ile test edilen bütün cihazlarınız avantajlı şekilde dönüşüme uğrayacaktır.

Rüzgarlı Ortamlarda El Telsizi Arızası

Rüzgarlı ortamlarda telsizlerin arızaya uğraması tek rüzgârdan pek olmaz. Yani yağmur, kar suyu telsize kaçarsa, kum vs. toz parçacıkları girerse teknik telsiz arıza oluşabilir. Rüzgar içine girmemesi için rüzgarı arkanıza almamalısınız. Bu da sorun olasılıklarınızı azaltıcı bir etki yapar. Kuytu bir alan bularak iletişime geçmek teknik açıdan telsiz kullanım süresini uzatıcı bir etki yapacaktır.

Telsiz Batarya ve Aküsü İle Alakalı Sorunlar

Batarya ve telsiz aküsü en önemli kısımlardan biridir. Gereksiz yere bu alanları zorlamadan telsizin güç mekanizmasıyla oynamamalısınız. Telsiz batarya çözümleri için teknik ekibimize başvurular yapabiliriniz.

Teliz kullanırken şarjının az olduğundan şikayet ediyorsanız tam dolu şarj ile genelde 1,5 saat bir haberleşme sınırı düşünülebilir. En az bir saat en çok bu değerlere göre teknik açıdan işlemler yapılabilir. Konuşma olmadan ise 12 saat boyunca dayanabildiği görülmektedir. Bu belirtilen ortalama süreler marka ve modelde bazı hallerde değişken bir görüntü de verebilir. Dolayısıyla telsiz cihazının şarjı bitmemesi için teknik anlamda bakımlar doğru yapılmalıdır. Telsizinizin bakım ve tüm onarım işlemlerinde size destek sağlamaktayız. Yedek enerji sağlayan çözümler için size kapsamlı bir teknik hizmet veriyoruz.

Nasıl enerji tükettiklerini bilmeniz şarjda sorun yaşamamanız açısından önemlidir. Batarya kullanım ayrıntılarında gereksiz telsiz enerjisini harcayan hallerden uzak durmalısınız. Batarya ömrünün sesle alakalı olduğunu unutmamalısınız. Telsizlerde gereksiz ses yükseltmesi olmamalıdır. Düşük güç kullanımı ile teknik telsiz kullanımı yapılmalıdır.

Soğuk ortamlarda telsiz bataryaları verim açısından düşecektir ve kullandığınız telsiz bataryaları dış giysi altlarında kullanılarak harici mikrofon desteği ile avantajlı hale getirilebilir. Cihazı ve bataryasını soğuktan korurken nemden uzak durmasına da dikkat etmelisiniz. Pürüzlü telsiz sesi de dahil olmak üzere tüm farklı teknik arızalarda başvuru yapabilirsiniz.