loading

Zetcom Telsiz Tamiri

10-12-2020 10:36    552

Zetcom Telsiz Tamiri 

Zetcom telsiz tamiri  işlemleri için teknik anlamda tüm gereksinimleriniz karşılanmaktadır. Telsiz yapısındaki çeşitli bölümlerden etkili teknik artılar size sunulmaktadır.

Telsiz Tamiri Nedir Nasıl Yapılır?

Bir telsiz markası olan Zetcom’un ve birçok telsiz markasının modellerini arızalanması halinde firmamıza getirerek çözüm bulabilirsiniz. Kurumsal yapımız bünyesinde tamir bakım onarım işlemleri,  hızlı ve çözüm odaklı biçimde gerçekleşmektedir.

  • Öncelikle telsiz marka ve modelin genel özelliklerine göre bir inceleme yapılır.
  • Tamir olacak alan tespiti sizin de şikayetlerinize göre belirlenir. Hangi bölümde nasıl bir aksama olduğuna göre teknik destek çözümü bulunur.
  • Çözüm için telsizde neden sorun varsa bu doğrultuda bir yöntem belirlenerek işlemler sürdürülür.
  • Zetcom telsiz tamiri yapıldığında hızlı şekilde kontrolleri tamamlanarak teslimat sağlanır.
  • Yapılan işlemlerde garantili şekilde tamir hizmeti verilmektedir.

Telsiz Sorunları Neden Odaklı Çözümler

Kullandığınız telsizde türlü sorunlar görülebilir ve butonuna basınca gönderme yapmıyor diyorsanız bu dış sistem veya içyapı nedeniyle görülebilir.  Su kaçması, dışarıdan bir sıvı müdahalesi gibi etkenlere bağlı olarak telsizlerde pürüzler görülebilir. Bazen de darbe etkenlerine bağlı olarak bu faktörlere rastlanabilir.

Gönderme Yapmaması

Telsizin gönderme yaparken sorunlarla karşılaşması uzun süre kullanıma bağlı yıpranmalarda çokça görülür. Bırakırken gönderme yapıyor ve anında gönderme yapmıyor diyorsanız teknik anlamda başvurularınıza yanıt vererek çözüm bulmaktayız.

Hiç gönderme yapmıyor dediğiniz telsizlerde mekanizmanın frekans ayarlarından hoparlör ve iletim kısımları sıkıntılı olabilir. Tüm bölümleri kontrol edilerek çözüme ulaşır. Telsiz genellikle gönderme yapmıyor ve arada bir gönderme yapıyor diyorsanız da benzer çözümlere odaklanılmadan önce nedenleri bulunur. Yedek parça gerekiyorsa dönüşümler bu şekilde yapılabilir.

Telsizin Hiç Çalışmaması 

Telsiz kullanırken hiçbir şekilde çalışmaması halinde dışarıdan veya içeriden bir müdahale yapılıp yapılmadığına bakılarak ilerleme kaydedilir. Kullanılan telsiz kullanım alanı nedeniyle dış etkenlere maruz kalabilir. Sert bir darbe ile vurulabilir vs. bu gibi etkenlere göre telsizlerin nedenlerinin çözümüne odaklanılmaktadır.

El Telsizinde Zayıf Ses Çok Parazitli

El telsizinde zayıf ses parazitli ses sorunları en çok görülen telsiz ses sorunu arasında yer almaktadır. Firmamızda telsizin ses çıkaran kısımlarının doğru biçimde çözüme ulaşmasını sağlamaktayız. El telsiz modelleri için tüm sese sorunlarında parazite neden olan kaynakları da bularak netice alıyoruz.

Buton Sorunları Neler?

Göndermede sorun var ve butona basılmasına rağmen yine de gönderme yapmıyor diyenler firmamıza başvuru yapabilir. Buton kısımlarında gereksiz zorlama durumları nedeniyle buton kısmında gevşeme ya da hasar görülebilir. Bazen sadece bırakırken gönderme yapabilir, bazen de basmanıza rağmen hiç iletiyi göndermez. İç sistemde yedek parça değişimi gerektirebilen bir durumdur.

İleti alırken belirti almıyorsanız led yanmıyorsa bu tür led yazı kısımlarındaki arızaları da çözen kapsamlı çalışmalar yapmaktayız. Kristal bozuk sorununda hızlı netice almaktayız.

Telsiz Kulaklık Sorunları

Başkalarının ses alışverişinden karışıklık olmaması ve diğer kişilerin rahatsızlık olmaması adına kulaklık kullanımı gerekir.  Kulaklıkların ses giriş çıkış alanlarında, soket kısımlarında temas sorunu vs. olabilir. Bu nedenle de devamlı kullanım yapmak adına başvurularınızı yapabilirsiniz.

Telsizlerde Sorunlara İlk Müdahale

Telsiz sorunlarında cihaza ilk müdahale son derece önemlidir.  Çünkü var olan sorunun daha da çoğalmasına neden olabilir veya cihazı artık çalışamaz hale getirebilirsiniz. Bu açıdan öncelikle daha fazla kurcalamadan bir kere açma kapama yaparak yine de düzelmeyen sorunları teknik servis ile çözmeye çalışmalısınız. Telsiz teknik servis hizmetlerimizde ekonomik açıdan ve işlem memnuniyeti kapsamında bütünsel bir fayda sağlayabilirsiniz. Kurumsal olarak size her daim ilerlemeci bakış açısı sunuyoruz.